ZHF Tuinen

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

WIJ MAKEN VAN UW TUIN EEN ECHT PARELTJE!

Alle bedrijven of particulieren die graag een mooie tuin willen, zijn bij ZHF Tuinen aan het juiste adres. Bij dit tuinbedrijf in Wetteren zorgt zaakvoerder Elias Azahaf intussen al meer dan zes jaar lang voor de aanleg en het onderhoud van de perfecte tuin. Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen, in een straal van dertig kilometer rond Wetteren.

Alles naar de wensen van de klant
Of het nu gaat over nieuwbouw- of renovatieprojecten, uw tuinaanleg is bij ons in professionele handen. Verder verzorgen wij eenmalig of periodiek tuinonderhoud en staan wij in voor de aanleg van opritten en terrassen. Tot slot behoren het uitvoeren van grondwerken (bij particulieren) en de aanleg van binnenvloeren tot ons takenpakket.

Elias is steeds zeer gedreven, ambitieus, goedlachs en positief. Hij staat altijd garant voor zijn werk en neemt zijn verantwoordelijkheid. Ongeacht welk werk er gebeurd is, hij staat voor honderd procent achter zijn werk. Hij probeert dan ook steeds te werken naar de wens van de klant en geeft raad en advies.

Neem vandaag nog contact op
Iedereen die nog met bepaalde vragen zou zitten, raden wij aan om vandaag nog contact op te nemen met ZHF Tuinen, ons tuinbedrijf in Wetteren. Als u dat wilt, kunt u vanzelfsprekend ook steeds een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. Uw tuinier komt altijd eerst even kijken om uw werken en wensen te bespreken.

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Opritten en terrassen
Grondwerken
Tegelwerken

Locatie op de kaart

Fotogalerij

Nog geen foto's toegevoegd!

ZHF Tuinen 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman