Uw vragen beantwoord

FAQ's

Hoe vind ik een vakman in mijn regio op MijnStielman.be?

Op MijnStielman.be kun je eenvoudig een vakman vinden door gebruik te maken van onze zoekfunctie en filters. Voer gewoon je locatie in en selecteer de gewenste diensten om een lijst met geschikte vakmensen te krijgen.

Zijn de vakmannen op MijnStielman.be betrouwbaar?

Ja, wij streven naar betrouwbaarheid door gebruikers de mogelijkheid te bieden om beoordelingen van andere klanten te lezen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken bij het kiezen van een vakman. Bovendien wordt elk vakman profiel op regelmatige basis gecontroleerd op geldig (actief) handelsregister en ondernemingsnummer.

Kan ik mijn eigen bedrijfsprofiel gratis aanmelden op MijnStielman.be?

Ja, als vakman of bedrijf kun je je profiel gratis aanmelden op ons platform. Dit biedt een uitstekende kans om je diensten te promoten en nieuwe klanten aan te trekken.

Hoe kan ik een beoordeling achterlaten voor een vakman op MijnStielman.be?

Nadat de dienst is voltooid, kun je een beoordeling achterlaten voor de vakman via zijn profielpagina op MijnStielman.be. Jouw feedback helpt andere gebruikers bij het maken van hun keuze.

Biedt MijnStielman.be garanties op de geleverde diensten?

MijnStielman.be is een platform dat vakmannen en gebruikers met elkaar verbindt. We kunnen geen garanties bieden op individuele diensten, maar we streven naar het bevorderen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van MijnStielman.be?

Nee, het gebruik van MijnStielman.be is volledig gratis voor gebruikers. Zowel het vinden van vakmensen als het achterlaten van beoordelingen kost niets.

Hoe kan ik contact opnemen met een vakman op MijnStielman.be?

Op de profielpagina van de vakman vind je contactinformatie zoals telefoonnummer en e-mailadres (of een contactformulier). Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de vakman via deze gegevens.

Zijn er bepaalde kwalificaties vereist voor vakmannen om zich aan te melden op MijnStielman.be?

Vakmannen moeten over de vereiste kwalificaties en eventuele vergunningen beschikken om zich aan te melden op ons platform. We moedigen professionals aan om hun ervaring, certificeringen en eventuele foto's van uitgevoerde werken in hun profiel te plaatsen. Bovendien moeten vakmannen beschikken over een actief ondernemingsnummer.

Kan ik een offerte aanvragen via MijnStielman.be?

Ja, veel vakmannen bieden de mogelijkheid om een offerte aan te vragen via hun profielpagina op MijnStielman.be. Je kunt contact opnemen met de vakman om de details van je project te bespreken en een offerte te ontvangen.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen van MijnStielman.be?

Als je jouw profiel als vakman wilt verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw profiel correct wordt verwijderd van ons platform.