Pleisterwerken Brian Petit

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

Met al meer dan 10 jaar ervaring in de sector zijn we ondertussen meer dan bekwaam in pleisterwerken te Kortrijk. Meer nog: het is onze passie! Bij Pleisterwerken Brian Petit werken wij meestal voor particulieren en architecten in nieuwbouw en renovatie. Wij zijn werkzaam in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen, in een straal van 50 kilometer rond Bissegem.

FIJN AFGEWERKT MET 2-LAGENSYSTEEM
Door onze specialisatie in het klassieke 2-lagensysteem kunnen wij een duurzaam en kwalitatief eindresultaat afleveren. Het sterke aan dat systeem is dat de pleisterwerken nog mooier en fijner afgewerkt kunnen worden tegenover andere klassieke werkmethodes. Afwerking, details en een werf die proper wordt achtergelaten zorgen ervoor dat u als klant een tiptop eindresultaat bekomt. En dat voor alle binnenpleistering: zowel nieuwbouw & renovatie.

GRATIS PRIJSOFFERTE
Wij werken met vrijblijvende offertes. Daarvoor maken we eerst een afspraak om bij u langs te komen en te kijken naar de uit te voeren werken en eens te polsen naar uw verwachtingen. Dat doen we tijdens de week, waarna een overzichtelijke prijsofferte wordt opgesteld.

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Pleisterwerken (Nieuwbouw en Renovatie)

Locatie op de kaart

Fotogalerij

Pleisterwerken Brian Petit 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman