NICKY GOOSSENS Interieurstyliste

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

Kom thuis in je ultieme droominterieur...
Al meer dan 20 jaar is het inrichten van interieurs mijn passie. De liefde voor mijn beroep en het continue streven naar vernieuwing en perfectie maken dat ik bij elk project steeds het beste van mezelf geef. Het stylen van een interieur draait om zoveel meer dan kleuren en meubilair kiezen, ook de materialen, texturen en verlichting hebben grote impact op de ruimte.

Ik ondersteun klanten bij het maken van de juiste keuzes. Bij mijn eerste bezoek breng ik al mijn stalen mee, stel ik de juiste kleuren, stoffen en raamdecoratie voor, geef ik raad hoe de ruimte best wordt ingedeeld, en hoe de meubelen best tot hun recht komen.

Indien nodig begeleid ik de klanten om de juiste meubelen en decoratie aan te kopen. Op deze wijze help ik hen bij het creëren van een gezellig, tijdloos interieur. Als de transformatie en schilderwerken achter de rug zijn en alles piekfijn afgewerkt, plaatsen we de meubelen, hangen we de gordijnen op en vraag ik om even niet aanwezig te zijn.

Mijn grootste voldoening zijn de tranen van geluk wanneer zij erna hun woning betreden, de tevredenheid van mijn klanten staat voor mij steeds centraal.

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Interieurstyliste
interieurinrichting
interieuradvies

Locatie op de kaart

Fotogalerij

NICKY GOOSSENS Interieurstyliste 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman