Elektriciteitswerken Kevin Bervoets

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

Bent u op zoek naar een vakman voor de plaatsing van videofonie, verlichting of elektrische installaties in Zonhoven? Electricien Kevin Bervoets heeft alles te bieden wat u zoekt. Neem contact op en bespreek vandaag nog uw project!

17 JAAR ERVARING
Met zijn zeventien jaar ervaring biedt expert Kevin Bervoets diensten aan met betrekking tot al uw elektriciteitswerken. In augustus 2018 startte hij uiteindelijk zijn eigen firma zodat ook u kan profiteren van de vakkennis van deze elektricien uit Zonhoven. Zo geeft hij zeer professioneel advies en plaatst hij alle elektrische installaties in uw nieuwbouwwoning of bij de renovatie van uw huis. Een elektriciteitsnetwerk dat up-to-date is, is zeer belangrijk. Zo bent u zeker dat alles netjes en volgens alle veiligheidsvoorschriften geïnstalleerd werd. Ondertussen heeft deze zelfwerkende bedrijfsleider ook heel wat referenties op zijn naam. Bekijk deze website en ontdek wat dit bedrijf ook voor u kan betekenen.

KWALITEITSVOLLE MATERIALEN
Bij Elektriciteitswerken Kevin Bervoets kan u terecht voor de plaatsing van videofonie, parlofonie, verlichting en domotica. Deze expert vindt het belangrijk dat de klanten na afloop tevreden zijn en lang kunnen genieten van hun vernieuwde elektriciteitsinstallaties. Daarom wordt er steeds gekozen voor duurzame en kwaliteitsvolle materialen zodat ze niet weer binnen de kortste keren aan vervanging toe zijn. De materialen kan u geheel zelf kiezen. Voor de verlichting werkt deze firma samen met een groothandel waar u uw armaturen zelf uitzoekt. Voor de toestellen met betrekking op de videofonie, parlofonie en het schakelmateriaal worden brochures gebruikt.

Bent u overtuigd dat deze stielman ook voor uw nieuwbouw- of renovatieproject de ideale elektricien is? Vraag dan nu uw vrijblijvende opmeting en gratis offerte aan.

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Elektriciteit
Videofonie
Domotica
Verlichting

Locatie op de kaart

Fotogalerij

Elektriciteitswerken Kevin Bervoets 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman