Dieter Houhtoofd bv

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

De onderneming Dieter Houthoofd is opgericht eind 2008 door Dieter en zijn echtgenote Vanessa. Dieter had toen reeds 11 jaar ervaring in timmer- en schrijnwerk. Zijn enorme passie voor hout, zijn vakkundigheid en zijn perfectionisme zorgden voor een snelle groei, waardoor de zaak vandaag een team van 6 ervaren “stielmannen” telt.

Van uw huis, kantoor of winkel een NEST maken, is onze core business en dit volgens ieder zijn stijl. Strak, landelijk of hedendaags. Wij ontwerpen samen met u of uw architect
uw droom op maat, waarna de productie gebeurt in ons atelier in de Oostnieuwkerksesteenweg te Roeselare en plaatsing aansluitend ingepland wordt.
Kleine of grote werken, binnen- of buitenschrijnwerk, massief- of plaatmateriaal, Dieter Houthoofd realiseert elke vraag op maat binnen het “HOUT-gebeuren”.
Bij ons kan u proeven van authentiek vakmanschap.

Wij staan garant voor kwalitatief werk en een flexibele service. Met oog voor het kleinste detail, rekening houdend met het vooropgestelde budget en met een zeer persoonlijke aanpak geven wij graag vorm aan elk project. Wij hechten enorm veel waarde aan een goede band met onze medewerkers, klanten en leveranciers.
Een goede sfeer staat centraal bij ons en daar zijn we fier op.

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Totaalinterieur
Timmer- & schrijnwerk

Locatie op de kaart

Dieter Houhtoofd bv 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman