David Willocx

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

Vloerder-tegelzetter.be BV is een jong dynamisch tegelzettersbedrijf uit Buggenhout nabij Dendermonde (Oost-Vlaanderen) met meer dan 15 jaar werkervaring, gespecialiseerd in vloerisolatie, chape-, vloer- en tegelwerken.

Evolueren en specialiseren
Na enkele jaren in loondienst als vloerenlegger – tegelaar en het behalen van de nodige diploma’s en getuigschriften besloot David om een eigen vloerdersbedrijf te starten.

Inspelend op de vraag van klanten naar één aanspreekpunt voor de vloeropbouw, besloten we om ook de vloerisolatie en de chapewerken aan te bieden.

Zo zijn we geëvolueerd tot de one-stop-shop die we nu zijn voor alle vloer- en tegelwerken, vloerisolatie, chapewerken en plaatsen laminaat. Een vloerenlegger, tegelaar, chapper, aannemer vloerisolatiewerken en plaatsingsdienst laminaat onder één dak. Uiteraard heeft de klant vrije keuze om gebruik te maken van 1 of meerdere diensten.

U kan een beroep doen op ons voor totaalprojecten zoals nieuwbouwwoningen, appartementen of utiliteitsbouw, maar ook voor de renovatie van bv. een leefruimte, badkamer, keuken, wc,…

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Vloerwerken binnen en buiten
Tegelwerken
Chape leggen
Vloerisolatie
Plaatsen laminaat

Locatie op de kaart

Fotogalerij

David Willocx 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman