C.v.c Projecten

Geverifieerd
Geverifieerd profiel
(0.0/5 Beoordelingen)

Profiel rapporteren

Over ons

C.V.C Projecten is een familiaal bedrijf waar we de passie delen om duurzaam te bouwen. Samen staan we in voor het dagelijks bestuur van de onderneming. Ons uitgangspunt is onze klanten op weg helpen naar een kwalitatieve, duurzame en energieneutrale woning. Een woning aangepast naar de huidige normen en zelfs ver daaronder. Wij geven jou een woning van de toekomst.

Onze medewerkers staan altijd klaar om te luisteren en jou te begeleiden naar jouw toekomstige thuis. Samen met jou ontwerpen we de woning van jouw dromen. Je zal steeds de leiding hebben over wat jij écht wenst. C.V.C zal dit planmatig vertalen en adviseren. Samen met elke klant beginnen we vanaf een blanco plan. Bij ons vind je geen gestandaardiseerde plannen.

Tijdens het bouwproces zal onze werfleiding jou steeds op de voet informeren over de vooruitgang van werken en zal je in de mogelijkheid zijn om via ons platform jouw eigen woning mee met ons op te volgen. Persoonlijk contact en directe communicatie? Daar draait het om!

Waarvoor kan u bij ons terecht

Diensten
Of je nu een gesloten, halfopen of open bebouwing wenst. Binnen jouw voorkeursregio of –gemeente en met jouw budget gaan wij aan de slag.

C.V.C Bouwgroep staat voor energieneutrale woningbouw waar we met de nodige toepassingen zelfs een negatief E-peil kunnen bereiken. Zo heb je de eerste 5 jaar een volledige vrijstelling op jouw kadastraal inkomen.

Jouw nieuwe woonst tot in de puntjes gerealiseerd, met het nodige comfort en een luxueuze afwerking indien gewenst.

Locatie op de kaart

Fotogalerij

C.v.c Projecten 0 reviews

Beoordeel deze stielman

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordeel deze stielman

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Contacteer deze stielman